منابع آزمون سیزدهم تعیین صلاحیت فنی ممیزان بهداشتي به شرح جدول ذیل مي باشد:
ردیف
منبع
1
آیین نامه اجرایی قانون اصلاح ماده ١٣ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
2
دستورعمل اجرایی رسیدگی به تخلفات بهداشتی مراکز تهیه،تولید،توزیع،نگهداری،حمل و نقل و فروش موادخوردنی آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
3
دستورعمل اجرایی صدور کارت بهداشت
دستورعمل تاسیس و فعالیت آموزشگاههای بهداشت اصناف
دستورعمل اجرایی صدور گواهی صلاحیت و پروانه بهداشتی کیوسک ثابت عرضه مواد غذایی
دستورعمل و الزامات رتبه بندی بهداشتی رستوران، رستوران سنتی، سفره خانه، چلوکبابی و سلف سرویس
دستورعمل اجرایی صدور صلاحیت و پروانه بهداشتی واحد سیار عرضه مواد غذایی
دستورعمل اجرایی بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه، تولید، توزیع، نگهداری، حمل و نقل و فروش
دستورعمل اجرایی بازرسی بهداشتی از استخر شنا- مراکز تفریحی آبی
دستورعمل اجرایی بازرسی بهداشتی از آرایشگاه مردانه، زنانه و سالن های زیبایی